yandex-izleme
FinansKredisi.com

Ziraat Bankası Devlet Destekli Kredi Nedir? Vade sayısı ve Faiz Oranları Nedir?

1.343
Ziraat Bankası Devlet Destekli Kredi Nedir? Vade sayısı ve Faiz Oranları Nedir?

Ziraat Bankası devlet destekli kredi ile çok uygun faiz oranlarıyla ihtiyaçları karşılama yönünde müşterilerine tam destek olmaktadır. Küresel olarak yaşanan pandemi sonucunda birçok birey olumsuz etkilenmiştir. Sosyal hayatı ve pandemiden dolayı bozulan ekonomiyi canlandırmak amacıyla verilen bir kredi türüdür. Bu kredi ile Ziraat Bankası müşterilerinin sosyal hayatının canlanması, finansal ihtiyaçlarının karşılanmasını aynı zamandan yerli ekonominin kalkındırması amaçlanmaktadır. Mobilya, beyaz eşya, ev tekstili gibi birçok konuda oluşan ihtiyaçları karşılayabilecek olan bu kredi vade sayısı ve düşük faiz oranlarıyla da ödeme konusunda da banka müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Devlet destekli kredinin miktarı 30.000 TL’dir. Fakat sadece 30.000 ile sınırlı kalmayıp daha fazla yada daha az miktarda kredi alabilmekte bu kampanyada mümkündür.

Ziraat Bankası Devlet Destekli 30 Bin TL Kredisi Kimlere Verilir?

Sosyal hayata destek kredisi olarak da adlandırılan Ziraat Bankası devlet destekli kredi en avantajlı krediler arasında gösterilir. Devlet bankanın yapmış olduğu bu krediyi desteklemekte ve krediyi daha avantajlı hale getirmektedir. Bu krediden emekli, işçi ve bütün çalışanların yararlanma hakkı vardır. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pandemi etkisi hayatı özellikle ekonomiyi zor durumda bırakmıştır. Pandemi sonrası pandemiden önceki verimliliği yakalamak için oluşturulmuş bir kredi kampanyasıdır. Bu kredi sosyal hayatı destek katkı paylı faturalı tüketici kredisi ve sosyal hayatı destek faturalı tüketici kredisi olarak iki farklı şekilde banka müşterisine sunulur.

Ziraat Bankası devlet destekli 30 bin TL kredi katkı paylı faturalı olarak verilmesi

Katkı paylı faturalı tüketici kredisi anlaşmalı olan firmaları kapsar. Anlaşmalı olan firmalardan alınacak olan eşyalar, mobilya, beyaz eşya, seramik, kapı sistemleri, bisiklet, çeyiz, elektronik, ev tekstil, pencere sistemleri gibi ihtiyaçlarınız için alınabilir. Özellikle evlenecek olan çiftler çeyiz alışverişleri için bu krediden yararlanarak üzerlerinde olan yükü biraz olsun hafifletebilirler. Ziraat Bankası devlet destekli kredi şekillerinde biri olan bu kredi ayrıca evini yeniden dizmek isteyenler içinde bulunmaz bir fırsattır. Anlaşmalı firmalardan alınacak bu ürünlerin proforma ya da kesim faturası ile Ziraat Bankası şubeleri üzerinden başvuru yapılarak alınan bu kredi 60 ay vadede geri ödeyebilir. Bu kredi seçeneğinin özellikleri ise şöyledir;

  • Kredi 3.000 lira ile 30.000 lira aralığında alınabilir. Bunun dışındaki tutarlar alınamamaktadır.
  • Kredinin aylık faiz oranı %1,79’dur.
  • Kredinizi 60 ay vadeye kadar alınması mümkündür. Böylelikle her ay yüklü kredi taksiti ödemek yerine bu süreç daha uzun vadeye yayılarak her ay daha küçük miktarlarda kredi taksiti ödemeyi sağlar.
  • Kredi başvurusu sırasında kesin ya da proforma fatura ibraz edilmesi gerekir.
  • Bilgisayar, cep telefonu ve tablet alışverişleri için bu kredi kullanılamaz.
  • Ziraat Bankası devlet destekli kredi için 30 bin TL tutarında bir kredi istemiyorsa bu tutar fatura değerine göre verilir. Yani faturanın en fazla 30 bin liralık tutarına kadar kredi alınabilir
  • Aynı zamanda fatura 20.000 TL ise bu kredi 30 bin lira olarak alınamaz.
  Yeşil Konut Kredisi Nedir?

Ziraat Bankası devlet destekli 30 bin TL kredi faturalı olarak nasıl verilmesi

Bu kredi diğer kredi çeşidinin tam tersi olarak anlaşmalı olmayan firmalardan alınacak eşyalar için kullanabilir. Yine aynı şekilde krediyi almak için proforma ya da kesin fatura ile banka şubelerine başvuru yapılması gerekir. Bu kredinin kullanılabileceği bazı ürünler şöyledir; Mobilya, ev tekstil ürünleri, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı-pencere sistemleri, bisiklet ve çeyiz mağazalarından alınacak ürünlerdir. Bazen ürün alırken beğenilen ürünün bulunduğu iş yeri anlaşmalı firmalar arasında yer almaz. Bu durumda bu krediyi kullanarak istenilen mağazalarda istenilen ürün alınabilir. Bu kredinin özellikleri ise şöyledir.

  1. Ziraat Bankası devlet destekli kredi 60 ay vade ile en fazla 30.000 TL’dir.
  2. Kredinin aylık faiz oranı anlaşmalı olmayan firmalardan alışveriş yapıldığı için %1,19’dur.
  3. Bu kredi 3.000 ile 30.000 lira arasındadır.

Bu kredide de cep telefonu, tablet ve bilgisayar alımları geçerli değildir. Bunun yanı sıra anlaşmalı olmayan firmalardan alınan beyaz eşyalar da kredi kapsamında değildir. Bu kredinin alınabilmesi için satış yapan firmanın da Ziraat Bankası müşterisi olması gereklidir. Alınacak kredi, satıcı firmanın hesabına aktarılır.

Peki Ziraat Bankası Devlet Destekli Kredi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda birlikte tartışalım. Daha fazla Bu tarz makaleler hakkında haber ve kampanyaya ulaşmak isterseniz https://www.finanskredisi.com sayfamızı takip edebilirsiniz.

Etiketler: